miljø og etikk

Våre 5 viktige løfter

Vi er milde for håret og milde for miljøet.

1. Vi bruker mest mulig sertifiserte økologiske ingredienser og minst mulig kjemikalier.

Du trenger ikke en mengde sterke kjemikalier som skader håret for å oppnå gode farger. Hår responderer best på naturlige ingredienser. Våre høytytende produkter bruker maksimalt med sertifiserte økologiske ingredienser med den absolutte minste mengde kjemikalier, noe som gir deg naturlig sunnere hår med farge som varer lenge.

 

2. Vi velger våre ingredienser etisk, og bruker dem forsiktig.

Vi velger ut og bearbeider våre ingredienser svært nøye for å beskytte miljøet, bevare naturlige bestander og etterlate så lite påvirkning som mulig. Vi arbeider med etiske leverandører som minimerer sin miljøpåvirkning og betaler rettferdig lønn i trygge arbeidsforhold.

 

3. Vi har aldri testet våre produkter på dyr.

Våre produkter er trygge og skånsomme selv på sensitiv hud. Vi har aldri og kommer heller aldri til å teste dem på dyr. Alle våre produkter er godkjent av Choose Cruelty Free – en ideell organisasjon som fremmer en livsstil uten plagsomme dyreforsøk.

 

4. Vi tror på resirkulering og miljøvern.

Vi ser alltid etter måter å redusere vårt karbonutslipp og vår påvirkning på miljøet. Vi bruker energieffektive, lav-karbon metoder og resirkulerer så mye som mulig.
All emballasje er resirkulerbar.

 

5. Vi har aldri brukt ammoniakk.

Vi liker ikke ammoniakk. Vi liker ikke lukten av den og hva det gjør med håret – og bruker det aldri.
Vi tror på å bruke naturlige ingredienser som lukter herlig og skaper bedre forutsetninger for høytytende miljøvennlige salonger. Vi er milde for håret og milde for miljøet.

Ditt sunneste, vakreste hår noensinne!