strukturbehandlinger

struktur

Skap et nytt utseende – naturlig

Naturlig sunnere krøller

Vår revolusjonerende permanent gir krøller med en unik følelse av naturlig spenst og glans. Organic Curl Systems virker utmerket for alle permanent- og retteteknikker, inkludert volumbehandlinger og tradisjonelle permanenter. Den passer for alle hårtyper, selv skadet hår, siden den pleier og fukter håret under behandlingen.

Naturlig bedre ingredienser

Organic Curl Systems bruker mildere ingredienser enn tradisjonelle permanenter slik at håret ikke blir skadet. I tillegg er det 100% fri for ammoniakk og 100% fri for thioglycolates. Spør din frisør for mer informasjon.

 

Ceratin Rettesystem

Sunnere og rettere

Vårt permanente rettesystem temmer krusete og uregjerlig hår uten å bruke de sterkeste kjemikaliene. Siden vi bruker plantekeratin og cysteine i stedet for de vanlige kjemikaliene som blir brukt i de fleste andre produkter, blir det rettede håret glattere, blankere og sunnere enn noen gang.

Naturlig bedre ingredienser

Det er ingen ammoniakk, ingen formaldehyd, ingen parabener og ingen thioglycolater i våre produkter. I stedet bruker vi plantekeratin for å reparere og styrke håret, cysteamine (fra aminosyren Cysteine) for å rette og kamomille og ringblomst for å gi fuktighet.

Ditt sunneste, vakreste hår noensinne!